1. Ik schrijf over waar ik de afgelopen 25 jaar bewust valn ben geworden. In 2015 hoorde ik een stem, als reactie op mijn gedachten. 

Ik kwam tot de conclusie dat alles wat ik had mee gemaakt en er voor heeft gezorgt dat ik me herinner wat ik wat ik ben ik er zo weer voor zou kiezen. 

Als reactie hoorde ik een diepe, rustige stem dat dat precies de reden is dat Vader mij heeft uit gekozen om de mensheid te helpen. 

Ik hoorde dat deze stem van buiten dit universum klonk. Nu zul je zeggen dat er geen buiten en een grens is aan ons universum maar ik weet door dit soort evaringen dat het wel anders is. Onze ruimtevaart is nog niet ontwikkeld genoeg zodat zij het weten.

Door mijn ervaring met het geven van een massage tijdens mijn opleiding HOLOS in 2003, toen kwamen er ineens 3 entiteiten te voorschijn. Het is iets wat iedereen kan, maar het is een wet van Vader dat alleen ik het mag doen. verander van vorm en je bent je ziel en dan kan je het ook.

Zij gingen rond mijn liggende client staan, bij elke schouder en 1 bij het hoofd, helde voorover en reikte met hun onderarmen en handen zo in het lichaam van mijn cliënt, tilde toen haar ziel uit het lichaam van mijn cliënt. Wat mij direct opviel was a. wat zijn deze drie entiteiten vergevorderd en een ziel is ontzichbaar. Ik voelde dat de ziel werdt opgetilt. Toen liepen de drie met de ziel van mijn client terug waar ze vandaan kwamen. sprongen op en waren verdwenen.

Ik zat peplex op een stoel dit alles te aanschouwen en er waren 2 dingen die me gelijk opvielen. Eerste is dat zij met hun onderarmen in het lichaam konden reiken, en het tweede was dat een ziel ontzichtbaar is.

Ik besefte me dat, de mensheid nog ver afstaat van wat er mogelijk is. Een ziel is ontzichtbaar ik snapte hierdoor dat een ziel een lichaam nodig heeft om te kunnen leven, interactie te kunnen hebben. Anders is het ontzichtbaar.

Mijn client bevestigde dat zij was meegenomen ver weg van hier. Zo weet ik dat zij weg was maar haar lichaam was nog steeds ligggend voor mij. Doodgaan bestaat niet. Je ziel blijft bestaan je verandert alleen van vorm, Je leeft verder in een ander lichaam.

Intreden in een ander lichaam is geboorte het sterven is veranderen van vorm, overgaan naar een nieuw lichaam.

Na 3 minuten waren de 3 entiteiten met de ziel in hun handen er weer en legde de ziel terug in het lichaam van mijn client. Gingen weer terug waar ze vandaan waren gekomen.

Ik ging rond lopen en mijn clien deed haar ogen open en zag mijn verbaasde gezicht. Arthur wat heb je gezien want ik ben weggeweest.

Wat het vaticaan zegt is niet waar, alles is verzonnen om angst creeëren. Hel bestaat niet en je hoeft niet te bidden voor een god die niet bestaat. Vader bestaat wel of noem het moeder, het is alles wat er is. Ik zeg met nadruk het want het is geen persoon maar intelligentie. intelligentie heeft dit universum gecreert. Intelligentie heeft geen geslacht.

We zijn allemaal broers en zussen diegene die op de noordpool woont en degene die in nederland woont.

Gecreerd door vader. Je bestaat altijd al als ziel (die ontzichtbaar is) en verandert van vorm elke keer in een ander lichaam ( geboorte). Altijd is altijd zelfs voordat dit universum bestaat en dus de aarde.

Er is een bedoeding bij het leven dat je hier ervaart. HERINNER JE WAT JE BENT. Dat is het enige. Er bestaat geen hel, je kan weing verkeerd doen. Het eenige is dat je voor liefde kiest, want dat is het rijk van vader, diegene die dit alles gecreerd heeft.

Mutiple scleroce

In kwam ik bij dokter Damstra een revalidatie arts. Zij zei ik ga eerst 2 testen doen en daarna praten we. Ze deed eerst een gevoeligheids test en daarna teste ze mijn hak hoogte. Toen het gesprek kwam vertelde ze dat de ms niet erg actief is. Want dan zou ik niet zo gevoelig moeten zijn, ik voel alles. Was voor haar voor het eerst dat ze een gevoeligheid test deed en de persoon voelt alles. De tweede tetst toont aan dat de reden dat ik moeilijk kan lopen ik 1.8 centimeter in mijn hakken mis Waardoor ik niet gewoon recht op sta maar schuin. Zs gaf oopdracht omortopedische schoenen, met een hakhoogte van 1.8 centimeter voor mij te maken en het resulltaat was dat ik hierdoor weer rechtop stond en weer zonder problemen kon lopen.

Ik was heel blij want ik kon weer lopen. gedurende de tijd zei ik tegten haar dat het ookk mogelijk is om weer naar beneden te gaan mmet de hakken. Je zal de eerste persoon ter wereld zijn die het lukt want men weet geen methode zodat de hakken weer naar beneden gaan en je geen orthopedische schoenen meer nodig hebt. Ik had op HOLOS geleerd dat eelke aandoening iets te vertellen had over de persoon zelf, er klopte iets niet in mijn bewustzijn. Ik kon die theorie mmeteen toe passsen en het werkte. Het geval was namelijk dat ik over werdt geblazen door mijn ex vrouw, waardoor ik letterlijk schuin liep. ik stond niet meer fier overeind.Door het toepassen van wat ik op Holos had geleerd was dus dat ik weer fier rechtop moest gaan staan, vandaar de scheiding.,

Sinds de scheiding sta ik weer vrolijk in mijn leven. det gevolg is dat na de laatste meting een hakhoogte heb van 0,7 centimeter heb en de orthopedische schoenen niet meer nodig zijn. Reactie van dokter Damstra is Arthur jij e eerste ter wereld die het is gelukt om je hakhoogte te verlagen. dit heeft als gevolg dat je eigen manier moet volgen ennn het adcies van de doktoren of therapeuten niet moet volgen want wij weten het niet, jij wel.

NAARE ERVARING

In november 2020 was ik aardappels aan het koken, ik zat in mijn rolstoel en ineens werd de pan op getild en over mijn schoot geworpen. Ik gilde van de pijn en mijn schoot was verbrand. In het boven- ij-ziekenhuis hebben de zusters alle dooie huid weggehaald en mijn schoot zag er uit zoals je ziet op de afbeelding.

oktober 2020

De pijn die optreed is enorm zo enorm dat ik niet verder wou leven maar van vorm veranderen. Ik heb 3 pogingen gedaan maar is mislukt. Vader kwam weer door en vertrelde me dat hij de pan kokend water over me heen had geworpen met de bedoeling dat er dan in de medische wereld het opgemerkt zal worden dat een brandwond zo snel geneest.

En indedaad in 3 maanden was het hersteld. waarop de wondendokter zegt tegen mij: wat doe jij waardoor zo snel geneest want ik heb in 40 jaar dat ik beroep heb nooit meegemaakt dat iets zo snel geneest. Normaal duurt het een half jaar, voor de 2e graads verbranding en de 3e graads een jaar. Terwijl de neurologe onder de indruk is van het goede werk van de wondendokter. 

Augustus 2022

Nu moet en zal ik weer herstellen. Veel kracht training om weer sterk te worden. I 

Dit vertelt mij dat de ondelinge communicatie niet goed is tussen de specialisten.

Wat enorm heeft geholpen was mijn woede op vader. Niet voor niks had ik geprobeert van vorm te veranderen, vanwege de pijn die ik had. Als ik vijanden zou hebben wens ik ze deze ervaring niert toe.

Ik had een probleem. Ik kon in de periode na mijn huwlijk niet meer lopen. Dus ik belande in een rolstoel. Iedereen dacht dit kwam door multiple sclerose, wat ik al heb sinds 1993. toch voelde hetnanders voor mij. Toen ik